homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > waxx

Mededelingen

Conversatie tussen waxx en Massimo
Profielboodschappen 1 t/m 1 van 1
 1. Massimo
  20-01-2011 05:53 - permalink
  Massimo
  Beste Waxx,
  ik ben al een tijdje op zoek naar informatie maar stuit op tegenstrijdigheden. Aangezien jou reacties altijd uiterst detailvol zijn hoop ik dat je me even wilt helpen.

  Ik produceer en neem zelf hiphopmuziek op, de kwaliteit die ik voorheen had is hierop te beluisteren; 3 NEW TRACKS!!! CHECK UZ OUT BABY on Myspace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads. Deze muziek is gedateerd en ik zou onderhand willen upgraden qua kwaliteit.

  Ik heb gelezen dat je de electrovoice re20 aanbeveelt, zijn hier nog alternatieven voor? Aangezien mijn budget een absoluut maximum van 350euro (liefst minder) is.

  Verder zou ik graag je professionele mening over mijn opstelling willen vragen? (ik heb ervoor mijn budget vermeld)
  software - Pro Tools of Cubase

  (+- 200eu) geluidskaart - Avid Mbox mini of Steinberg CI2(199 of 299) of v-studio 20

  (max 350eu) mic - (?) er werd me gezegd een condensator aan te schaffen maar nu verneem ik dat een dynamische mic beter is voor rap vocals, Shure sm 57?

  verder voor het mixen had ik nog een vraag,
  kan ik beter een ATH-M50 aanschaffen en mijn sony speakers gebruiken om af te mixen (tot ik me een paar krk RP 5 G2's kan kopen) of ben ik beter af met een K141 mkII en een paar m-audio Studiophile AV40's ?

  Ik heb niet zoveel te besteden dus ik opteer voor een zo goedkoop mogelijke maar wel degelijk hoorbare upgrade van mijn vorige sound (website), welke ik tot stand heb gebracht met een samson co1u, een goedkope m-audio interface, het programma mixcraft, sony speakers en een hoofdtelefoon akg k44 v2...

  Ik zou het egt heel erg op prijs stellen als je reageert, ik ben heel serieus met mijn muziek bezig maar ontbreek de technische knowledge.

  Dank bij voorbaat,
  Massimo

Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.