homerecording.be forum

Ga terug   homerecording.be forum > Ledenlijst

Mededelingen

Simple is op goeie weg

Simple Simple is offline

Senior Member

Profielboodschappen

Profielboodschappen 1 t/m 4 van 4
 1. didgiblack
  27-04-2009 22:07 - permalink
  didgiblack
  Hey,
  heb je je antwoord gehad op je vraag, anders laat je maar iets weten.


  greetings Didgi
 2. Celles
  21-02-2009 23:03 - permalink
  Celles
  Hi Simple,
  Heb je mijn info over de microfoonopstelling ontvangen?
  Heb je er wat aan????

  Ik heb inmiddels de Fireface 400 aangesloten en er al een beetje mee gewerkt! De eerste opnamen zijn gemaakt, reverb toegevoegd Equalizing toegepast en ik kon het allemaal ook nog terugvinden! Het mooi still allemaal!!
  Ik moet nu nog een mix down maken en dan ga ik proefbranden!
  Nog suggesties!
 3. abdelhafid
  05-02-2009 01:39 - permalink
  abdelhafid
  je hebt ook de opleiding aan de klankacademie die voledig modulair is en volgens mij zijn de 1ste 3 modulen voldoende om autonoom je projecten af te mixen in de studio. De beste opleiding is de opleiding studiotechnieken in de pianofabriek die je kunt volgen via de vdab. Handek deze opleiding is voltijds maar je leert er wel opnemen en mixen in een protools studio en hoe je verschillende daws kunt gebruiken. bekijk eens de verschillende opleidingen op je gemak en maak uit welke het best is voor je!

  Ik heb ook veel geleerd in diy via internet en boeken en door zelf te experimenteren.
 4. abdelhafid
  05-02-2009 01:31 - permalink
  abdelhafid
  Salam,

  Ik heb heel veel bijgeleerd en inzicht verworven in het mixen en hoe sommige prorammas moet gebruiken. De opleiding geef je een goede bagage om verder aan de slag te gaan en bereid je voor op de grote opleiding sound engenieer. Er zijn ook veel dingen die aan bod komen die ik al weet of die ik minder relevant vind. Wat ik vooral intersant vind is dat ik gebruik kan maken van de sommige mixstations en zo kan oefenen mits enkele praktijkoefeningen. Er komen ook veel dingen aan bod die ik al weet. Je leert er werken met cubase, logic, peak, ableton, protools. Je leert welke stappen je moet volgen tijdens het mixen en hoe EQ en compressors gebruiken. Welke efecten je op een insertkanaal zet en welke je via send dient te gebruiken.

  Persoonlijk vind ik de opleiding intersant maar wel duur aangezien ik al veel wist en je niet alles in detail ziet. Somigen in mijn klas zijn van mening dat de opleiding niet goed is en dat ze niet veel bijleren maar ze komen niet altijd naar de les en dat is volgens mij de reden dat ze niet mee zijn.

  Als je weet welke stappen je dient te respecteren bij het mixen en welke efecten via insert dient te gebruiken en de welke via send, als je weet hoe je een nummer moet opbouwen, hoe je midicodes moet gebruiken om midi hardware te sync'en, als je weet hoe je sampels moet editen en hoe je de plug-ins moet gebruiken. als je weet hoe en waarom je een eq moet gebruiken, hoe en waarom je sommige instrumenten moet compreseren, wanneer je een lowcut moet toepassen? enz dan is deze opleiding niet relevant voor je.

  Ja inderdaad ik ben Marokaan :-)

  bslama ,

  Abdelhafid

Statistieken

Totaal aantal berichten
Profielboodschappen
Algemene informatie
 • Laatste activiteit: 22-11-2009 22:06
 • Geregistreerd: 30-11-2006
 • Verwijzers: 0

Vrienden

Vrienden 1 t/m 1 van 1

Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Alle inhoud Copyright Homerecording.be 2003-2011
This website received pageviews from july 2003.