Start

Word jij de winnaar van de "Productie Award 2010"?

Vanaf nu kan je je track inzenden voor de allereerste "homerecording.be productie award" (2010). Met deze award wil homerecording.be één uitmuntende homestudio productie belonen. De prijs wordt uitgereikt op 24 april 2010 tijdens de "homerecording.be On Tour" meeting in Maastricht. De winnaar mag zich "winnaar van de homerecording.be productie award 2010" noemen en krijgt een aankoopbon ter waarde van 200€.

De award wordt uitgereikt door homerecording.be en heeft tot doel creativiteit en het streven naar kwaliteit (in verhouding tot de middelen) te stimuleren door de maker van de beste homerecording productie te belonen. Deze award heeft niet tot doel de meest professionele productie teselecteren - creativiteit en originaliteit zijn veel belangrijker. Ook wie een bescheiden homestudio heeft wordt uitdrukkelijk uitgenodigd mee te doen. Bij het inzenden krijg je de kans wat achtergrond te geven over je setup en aanpak.

Het beoordelen gebeurt door een jury die deels uit professionelen actief op homerecording.be bestaat, en deels uit professionelen geaffilieerd met de Muziekgieterij en Kumulus. De tracks worden beoordeeld naar alle aspecten (van technisch tot creatief) die van belang zijn voor een "homestudio productie": opnamekwaliteit, creativiteit, productiekwaliteit, muzikaliteit, arrangement en mixkwaliteit. Als je graag feedback krijgt op je inzending, dan moet je op 24 april naar de homerecording.be On Tour meeting in Maastricht komen. De jury is daar immers aanwezig.

Al wie niet professioneel in een studio actief is kan deelnemen. Om deel te nemen dien je enkel een account te hebben op homerecording.be (je kan daarvoor gerust een nieuwe gratis account aanmaken).

Het inzenden en het beheren van je inzending gebeurt via de pagina "Mijn Award 2010 Inzending" (enkel toegankelijk na registratie en inloggen!).

Deadline voor inzendingen: zondag 11 april, 23u59 forumtijd.

De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking gebeurt tijdens de Homerecording.be On Tour meeting op zaterdag 24 april in de Muziekgieterij in Maastricht.

Meer info en gedetailleerde spelregels vind je hier: http://www.homerecording.be/productie-award-2010