Start

Vandueren Challenge: de selectie!

Uit meer dan 60 inzendingen koos Filip Vandueren zes namen die hij verder zal begeleiden. Het zijn niet noodzakelijk de beste tracks, maar degene met het meeste potentieel. Met hen wil Filip verder in dialoog gaan, zodat ze hopelijk wat aanpassingen doen om een nog beter eindresultaat te krijgen.

Gefeliciteerd aan de geselecteerden! Zij krijgen weldra een Sonarversie waarmee ze naar hartelust aan de slag kunnen, en worden nog gecontacteerd voor de volgende stappen.

Hier zijn ze! 

 • Phatty N Tom
  Zeer originele Drum'n'Bass benadering met oosterse invloeden. Een paar mixing tweaks en een paar aggressievere instrumenten en dit wordt top.

 • Tumbler
  Een singer songwriter aanpak met glitchy invloeden, die zich losjes liet inspireren door de melodie. Had er naar eigen zeggen alleen aan kunnen werken op zijn laptop, dus ik ben benieuwd waar we uitkomen als we wat polish toevoegen, de stem opkuisen etc.
   
 • M. Whitman
  Dit is zo goed als af, maar er zitten wat harmonische foutjes waar akkoorden en melodiën clashen.

 • Erik Arbores
  Ongelooflijke mix. Maar door een beetje aan de structuur te sleutelen kan dit een echte discotheek-bom worden.

 • Dj H_D
  Commerciële Eurodance a la Kylie of September. Het zou te gek zijn als we van één van de andere deelnemers Vocals kunnen krijgen en een mashup maken.

 • Mister CJ
  Origineel genre, door de orchestrale insteek. Hier is nog veel mixwerk aan omdat alles uit één keyboard komt, en aan de vocals kunnen we ook nog wat werken.

Hou intussen zeker 20 november vrij voor Play & Produce. Tussen een waanzinnig interessant programma zal ook Filip die dag een workshop geven over de inzendingen van dit project. Elke deelnemer maakt kans op één van de Roland prijzen die op die dag uitgereikt worden.

Ook homerecording.be zal die dag heel actief aanwezig zijn, daarover krijg je de volgende drie weken nog veel meer informatie.