Start

Steinberg CI2

De CI2 is in feite een combinatie van zowel interface als controller.

Het interface gedeelte bestaat uit een 2 kanaals USB interface met 2 combo jack inputs (Mic/line + Mic/line/High-Z) die, indien nodig, beiden tegelijkertijd voorzien kunnen worden van fantoomspanning. Aan de achterzijde van de interface zijn er verder nog een USB connector (voor de aansluiting op PC), een footswitch jack (voor het op afstand bedienen van de bijgeleverde Cubase AI5 met tot 6 transport functies), een hoofdtelefoon jack en twee lijnuitgangen op TR/TRS  aanwezig. Qua audio controls heb je voor elke ingang een gain knop, een master knop voor het bepalen van het niveau van de uitgangen en een aparte knop voor je hoofdtelefoon uitgang. Verder zitten er knoppen op voor het aanschakelen van de fantoomspanning, eentje om de High-Z ingang te activeren op ingang 1 en een mono knop om beide ingangen naar mono te schakelen op de master- en koptelefoonmix.

Het controllergedeelte van de CI2, bestaat uit de, van de CC121 geleende, AI knop met de lock knop en een zogenoemde 'action' knop.

De CI2 is volledig plug and play, wanneer je de bijgeleverde Cubase AI5 installeert. Je hebt dus geen bijkomende drivers nodig.

Release datum en prijs zijn momenteel nog niet bekend.

Meer informatie vind je op: http://www.steinberg.net/en/products/hardware/ci2.html