Start

Speciale aankondiging: Homerecording.be wordt vernieuwd

Beste Homerecorder,

Na maandenlange voorbereidingen achter de schermen is het eindelijk zo ver.

Komende zaterdag, 24 maart, lanceren we de compleet vernieuwde Homerecording.be!

Hieronder (lees meer) alvast een paar belangrijke praktische gevolgen:

- Op vrijdag 23 maart zal, vanaf ca 16u, het posten en de ledenregistratie op Homerecording.be geblokkeerd worden. De oude site blijft nog even verderlopen, in "read-only" modus. In de loop van de avond / nacht / ochtend wordt alles overgezet naar de nieuwe structuur. Daarbij wordt de site vermoedelijk minstens een aantal uren moeilijk bereikbaar. Zaterdag zijn we als alles goed loopt terug operationeel.

- Op zaterdag 24 maart werkt alles hopelijk terug, en we zullen vanaf dan geleidelijk informatie geven over hoe je de nieuwe website het best kan gebruiken. Er zullen nochtans zeker wat foutjes opduiken. We zullen een plek voorzien waar je deze kan rapporteren, en zullen ze de dagen na de omzetting aanpakken. Ik laat je nog weten waar je dat best doet. We kunnen daarbij alle hulp gebruiken!

- Een aantal gegevens van de oude site zullen verloren gaan. Meer daarover én maatregelen die je kan treffen volgt nog. In elk geval houden we nog even een mirror van de oude site paraat waar je als lid eventueel verloren gegane zaken kan opsporen, en ons eventueel helpen met het overzetten. Info daarover wordt gegeven op de nieuwe Homerecording.be, vanaf volgende week.

Dit is de grootste upgrade sinds de lancering van Homerecording.be in 2003. De site zal op een volledig nieuw systeem gebaseerd zijn, dat ons op termijn véél krachtigere mogelijkheden biedt. In het begin zijn deze misschien niet direct zichtbaar, maar ik ben er zeker van dat jullie snel genoeg de nieuwe mogelijkheden zullen ontdekken. Grafisch zal de stijl van de oude site aanvankelijk behouden worden, maar ook de lay-out zal in een volgende fase gemoderniseerd worden.

En natuurlijk willen we er 100% staan met die vernieuwde site tegen dat die cd gelanceerd wordt ;-)

Gelieve alle vragen met betrekking tot de overdracht vóór vrijdag hier te posten:
--> http://www.homerecording.be/modules/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=3107&forum=5

Vanaf zaterdag voorzien we een nieuwe thread waar je met eventuele bugs en problemen met de site terecht kan.

Ik wil je alvast bedanken voor je begrip en hoop dat Homerecording.be je in de toekomst een nog betere gebruikers-ervaring kan bieden!

Vriendelijke groeten,

billybear
webmaster http://www.homerecording.be