Start

sE Electronics en Rupert Neve gaan samen aan speciale reeks sE mics werken

Nog wat NAMM nieuws. sE Electronics en Rupert Neve gaan samenwerken. De sE Electronics groep kondigt een nieuwe reeks mics aan die de signatuur van Rupert Neve meedragen.

De eerste microfoon in de reeks zal een state-of-the-art actieve Ribbonb mic zijn, met revolutionaire performantie voorzien door discrete circuits en speciaal door Rupert Neve ontworpen transformer. De capsule en de constructie worden gecontroleerd door sE, terwijl de electronica en uiteraard de transformer door Mr. Neve worden gewaarborgd. De combinatie van custom design transformer en circuits van de man die je gerust als een legende in de wereld van solid state electronic kan beschouwen, samen met een mic en Ribbon van Siwel Zou, die in de kkorte geschiedenis van sE succesproducten zoals de sE2200a en Gemini heeft ontworpen, laat hoge verwachtingen na.

Kort hierna wordt er een grootb diafragma tube mic verwacht, en een solid state condenser. De verwachtingen zijn enorm, met een duidelijk retro design en de fameuze sE modernistische ‘industrial chic’. Practige mics in een fantastische verpakking, die hoge toppen moeten scheren in de high-end microfoon markt.

Rupert Neve: "Recent developments in the way that humans perceive sound are demanding significant advances both in performance and the philosophy of audio processing. That which was ‘good enough’ for light-hearted amusement fails to satisfy the thoughtful listener – in fact deficient sound quality has been shown to result in frustration, even anger. The experienced listener is aware of incredibly small Sound Pressure Levels that in many cases are beyond the conventional range of hearing.