Start

SAE en homerecording.be samen op Muzikantendag 2009!

Homerecording.be en SAE (School of Audio Engineering) slaan de handen in elkaar op de Muzikantendag in de AB op zaterdag 14 november!

Ze zullen samen een stand bemannen waar je de hele dag terecht kan met al je vragen over de praktische kant van het productieproces en waar allerlei materiaal en technieken doorlopend worden gedemonstreerd. Aan de hand van een basissetup tonen we hoe je als muzikant zelf prima opnames kan maken, ook – en misschien wel vooral – als je budget beperkt is.

Je kan je eigen instrument inpluggen, samen met ons huisorkest de take van je leven opnemen of de ultieme zanglijn neerzetten. Verder kan je je prangende vragen rond muziekopname en -productie onder vier (of meer) ogen bespreken met de medewerkers van SAE en homerecording.be. En dan hebben we ook nog een select gezelschap legendarische outboard processors te gast, waarop we graag specifieke technieken toelichten.

Hou 14 november dus zeker vrij en check regelmatig de websites van homerecording.be, SAE en de Muzikantendag voor verdere informatie!

Praktisch

Waar? AB, Brussel

Wanneer? Zaterdag 14 november 2009

Tickets: Tickets kosten in voorverkoop €10, op de dag zelf betaal je €13.  Je kan online bestellen, of telefonisch via 02 548 24 24. Online bestellen kan hier .