Start

Roland CD-2e SD CD recorder

Roland komt naar buiten met een nieuwe standalone recording unit: de CD-2e SD/CD recorder. Ideaal voor het opnemen van repetities en live events, biedt de CD-2e een snelle manier om geluid te registreren op CD of SD memory card.

 

Het is een stand-alone oplossing, dus je hoeft de CD-2e niet aan te sluiten op een computer. De CD-2e beschikt over een stereo-speaker, stereo mic, en ingebouwde CD-R/RW drive. Het toestel is kleiner dan de meeste laptops en functioneert op zes AA batterijen.

Spelen met opnamen is gemakkelijk dankzij verschillende playback modes, met onderandere de mogelijkheid om de pitch, key en tempo van een opname te veranderen. Een metronome feature helpt je met timing.

De CD-2e wordt geleverd met draadloze afstandsbediening en een EASY GUIDE button helpt opname nieuwelingen door de mogelijkheden en bewerkingen in zes verschillende talen. De CD-2e accepteert tot 8GB SDHC memory
cards voor meer dan 12 uur opnametijd.

Onder de extra opties zien we de CB-CD2E semi-hard shell draagzak en de CS-15R high-sensitive, omni-directionele externe microfoon.