Start

Propellerhead Reason 4 Premium Edition

De Propellerhead Reason 4 Premium Edition bundelt Reason 4 met 7 DVDs die vier Propellerhead Hypersampled ReFills sound libraries bevatten:  Reason Electric Bass, Abbey Road Keyboards, Reason Drum Kits en Reason Pianos.

 

Propellerhead Reason is een all-in-one muziekproductie omgeving met een gigantische soundbank die sounds, loops en patches bevat van verschillende muziekstijlen (pop, rock, R7B, jazz, electronica, house).

Propellerhead Reason sound creation software toont zich als een volwaardige studio rack, volgeladen met samplers, analoge synths, Gaintable synth, Vocoder, Mixer, Step Time drum machine, Arpeggiator, compressors, EQs en Effecten. Een real-time multitrack sequencer controleert elk detail en laat je heel snel en intuïtief je muziek creëren.

Reason Drum Kits

Een live drum sectie in ReFll, die alle aspecten van de gebruikte kits bevat: drums, de ruimtelijke akkoestiek, de drummer, de gebruikte mics en de outboard processing. Reason Drum Kits bevat 58 unieke drum kits voor Reason's Combinator in verschillende stijlen, en daarnaast ook MIDI bestanden, effects patches en style templates.  De sound van de drumkit kan je bijsturen door ambience, overhead en close mics te variëren, en door compressie en EQ toe te passen op individuele drums.

Reason Pianos

Bestaat uit drie realistisch kinkende piano's, die opgenomen werden vanuit meerdere hoeken met 6 mic sets.

Reason Electric Bass ReFill

De Electric Bass ReFill bevat 8 electrische basgitaren, waaronder 1968 Fender Jazz Bass, 1965 Fender Precision Bass, een gepickte 1978 Fender Precision Bass, 1969 Gibson EB-O, 1969 Gibson Les Paul, 1963 Kay Hollowbody, fretless 2001 Music Man Sting Ray 5, en een gepickte 1974 Rickenbacker 4001.

Abbey Road keyboard ReFills

Deze ReFill is opgenomen in de fameuze Abbey Road studio's met vintage materiaal en bevat 7 Abbey Road keyboards die in tal van Abbey Road opnamen gebruikt werden. Ze werden opgenomen met de originele microfoons, outboard materiaal en mixing desk, zodat niet alleen het geluid van de instrumenten maar ook het complete signaal pad en de opnametechnieken identiek zijn aan die gebruikt voor de Abbey Road sound.