Start

Poppunt - muzikantendag 2007

Poppunt en AB organiseren voor de zevende keer de Muzikantendag op zaterdag 10 november 2007. De muzikantendag is zowat de hoogmis voor muzikanten, producers en aanverwanten vol workshops, infosessies, masterclasses en clinics. Dit jaar wordt uitgepakt met een speciale DELUXE VERSIE.

Laat je demo beoordelen door een heel panel van muziekprofessionals uit tal van genres. Ze helpen je op het juiste muzikale pad. Enkele bands zullen ook een personal musical coach kunnen winnen voor de hele dag. Daarnaast kan je ook studiotijd binnenhalen.

Verder op het programma: Ontleed songs en neem een crash-course songteksten schrijven, laat professionele bandfoto's maken en leer je kot pimpen. Sleutel aan je stemtechniek en verfijn je samenspel, laat je stageplan opstellen en spijker je essentiƫle backline kennis. Test je kennis over de muziekbusiness en vul aan met workshops over de muziekindustrie, hoe op de radio te geraken en je band te boeken, et cetera. Verder zijn er nog de gitaardokter en de drum-, bas- en talloze andere clinics.

Je kunt opnieuw rekenen op een indrukwekkende lijst van muzikanten en professionals die je die dag een duwtje in de rug geven.

Voor het programma van deze editie & updates surf je naar www.muzikantendag.be