Start

Novation Nocturn Controller en Automap 2.0

Twee nieuwsberichten van Novation. Het bedrijf lanceert de nieuwe controller "Nocturn". Het is de meest betaalbare hardware controller tot nu toe, waarmee je je favoriete instrumenten en effect plug-ins maximaal kan benutten. Met de nieuwe Automap Universal 2.0 software, die exclusief is voor Novation controllers, biedt Nocturn automatische, onmiddellijke en intelligente controle over alle automatiseerbare plugins in de belangrijkste software sequencers, inclusief ProTools.

Automap Universal 2.0

Een vervolg op de succesvolle software Automap Universal (een protocol, exclusief van Novation, om automatisch en intelligent je muzieksoftware te controleren). In de 2.0 versie zien we RTAS en TDM plug-in support, handig voor het controleren van meerdere instrumenten en effecten in zowel Pro Tools LE als HD. De software wordt geleverd met de nieuwe NBocturn controlkler, en is compatibel met de Novation ReMOTE SL en ReMOTE SL COMPACT reeks.

Novation Nocturn

Qua hardware lanceert Novation de Nocturn, hun meest betaalbare controller tot nu toe. We zetten de features op een rijtje:

 • Met Automap Universal 2.0 technologie
  Zie hoger wat dit betekent.
 • Transparent control GUI
  Automap
  Universal 2.0 provides a transparent control map across your computer
  screen, so you can see at a glance how every parameter is assigned.
 • Novation’s unieke ‘Speed Dial’
  Een razendsnelle controle voor componisten en uitvoerders, waarmee je onmiddellijk de controle hebt over datgene waar je muis op gefocust is.
 • Touch-sensitive controls
  De Nocturn bevat acht touch-sensitive rotary encoders met heldere uit elf LEDS betaande ringen. Raak gewoon een encoder aan om een parameter toe te wijzen.
 • De Lap-top DJ oplossing
  De verlichte encoders, knoppen en een professionele en soepele 45 mm cross-fader maken de Nocturn ideaal voor laptop DJs, ooik in donkere clubs;
 • Instant leer functie
  Klik gewoon op een software parameter en raak een Nocturn controle aan om deze rtoe te wijzen. Nu kan je elke controle toewijzen in seconden.