Start

Narafi en Soundslike zoeken bands voor live-captatie

Video killed the radiostar... Of toch niet? Film- en fotoschool Narafi en de website Soundslike.be slaan de handen in mekaar en zoeken Belgische bands voor live-captatie en fotoshoot.

In een bandje spelen is in deze door MTV, TMF en Youtube gesponsorde tijden veeleisender dan ooit. Songs moeten niet alleen goed bekken, ze moeten er ook onweerstaanbaar uitzien. Audio en video zijn dan ook meer dan ooit mekaars tweelingsbroertjes geworden.

Het is in deze wetenschap dat film- en fotoschool Narafi (Brussel) en de website Soundslike.be besloten de handen in mekaar te slaan. In een even vernieuwend als opwindend initiatief zullen acht onbekende maar getalenteerde groepen de kans krijgen een imago op hun beste song te plakken. De song zal in de beste tweemetersessie-traditie live op DVD gezet worden in een professionele TV-studio onder de deskundige leiding van ervaren muziekregisseurs. Elke opnamesessie zal afgerond worden met een professionele fotoshoot van de hele band. Want zelfs in de wondere wereld van het oor wil het oog ook wat...

Geïnteresseerde bands/artiesten kunnen zich inschrijven tot 23 december 2007 op de website Soundslike website. Alle genres komen in aanmerking, live spelen is de enige vereiste.

Meer info:

www.soundslike.be of x-tof@soundslike.be

www.narafi.be