Start

NAMM07 zomer: Yamaha N Series Digital Mixing Studios

Yamaha start nu met de verdeling van de nieuwe N Series Digital Mixing Studios, waarin Steinberg Cubase AI4 (Advanced Integration) software gecombineerd wordt met nieuwe FireWire studio mixers. Het resultaat is een compleet computergebaseerd opnamesysteem dat de feeling van een analoge mixer en recorder combineert met de mgelijkheiden van een digitale workstation.

 

de mixers beschikken zowel over hardware buttons om de software te besturen (transport, track select, record ready) als ingebouwde preamps (Class-A Discrete Mic Preamp met Inverted Darlington Circuitry Design), Rev X High Resolution Reverb, Effective Musical EQ en Sweet Spot Morphing Compressors op elke XLR input. Het geheel bevat 12-kanalen en geeft je onafhankelijke headphone mixen, talkback en selectie / controle van je monitors (tot en met 5.1 surround systemen!)

 

Verder is Cubase AI4 meegeleverd: een speciale versie van Steinberg's Cubase 4 die speciaal aangepast is aan de Yamaha N reeks. Ze biedt je tot 48 simultane audio sporen en 64 MIDI sporen, VST plug-in software synths en effecten, en natuurlijk volledige VSTi compatibiliteit.

www.yamaha.com