Start

Nady USB-1C

Nady Systems kondigde onlangs een nieuwe condensor microfoon aan, de USB-1C. Deze kan aangesloten worden aan een computer met de meegeleverde USB kabel en is "plug en play" met USB 2.0 (of hoger) compatibele systemen. Hij is duidelijk bedoeld voor onlinebroadcasters en podcasters.

De USB-1C is gericht op allerhande instrumenten en vocalen, voor podcasters en online communicatie. Hij beschikt over een groot drukgradient condenser gold-sputtered diaphragma en fet preamplifiers voor een warme, natuurlijke reproductie van subtiele of krachtige auio bronnen, een volle frekwentie respons met warmte en helderheid, transparante audio, een minimaal eigen ruisniveau, een vergroot dynamisch bereik en maximale SPL kapaciteit, en tot slot een soliede, compacte constructie met beschermende gril en schok-bescherming.

De USB-1C is ook verkrijgbaar met extra Sony ACID® Music Studio 7 software. ACID® Music Studio biedt multitrack audio en midi recording, pro-level editing tools, en meer dan 3,000 ACIDized® loops die herbruikt mogen worden. De nieuwe software beschikt verder over effecten zoals EQ, reverb, delay, en echo, en voegt pan en volume envelopes toe, keert audio om, reverses audio, en verandert de pitch en het tempo in real time.