Start

MXL Studio 1 USB Desktop Recording Kit

MXL lanceert een nieuwe draagbare USB condensor microfoon gericht op de homerecording markt. Ideaal voor muzikale opleiding, veldopnamen en professionele spraakopnamen, podcasting, multimedia voice overs en muzikanten die met een heel beperkt budget toch behoorlijk computergebaseerd willen opnemen. De MXL Studio 1 is volledig "Plug & Play" op PC en Mac: hij heeft geen drivers of andere hardware nodig. Gewoon in je USB poort inpluggen, voorkeuren instellen en starten met opnemen. De Studio 1 heeft een geïntegreerde hoofdtelefoon aansluiting voor zero latency monitoring.

 

De microfoon bestaat uit een grote twee-micron diafragma condensor capsule met een 40 Hz tot 20 kHz frequentie respons. het digitale gedeelte bestaat uit een 16-bit Delta
Sigma A/D converter met selecteerbare 44.1 kHz en 48
kHz sample rates. Een rode LED achter het rooster geeft aan dat de Mic actief is en naar de gebruiker georiënteerd staat.

De MXL Studio 1 wordt geleverd met een harde plastic doos, desktop stand en adapter, een USB kabel, gebruikersmanual en application guide. De verwachtekostprijs zal rond $99.95 liggen.