Start

Lipinski Sound nu leverbaar in Benelux

Lipinski Sound Corporation is vooral bekend om de Passieve Monitoren de bijbehorende Passieve Sub Woofer en de “digital DSD-like” Monoblocks.

Filosofie: waarom passief?

Sinds kort is de L-302 stereo “digital DSD-like” eindversterker aan het assortiment toegevoegd.

De absolute topper van het moment is de L-707 Microscope Monitor met Powered-stand , een monitorstand waarin het L-301 / 600 Watt“ digital DSD-like” Monoblock gemonteerd zit, hetgeen een korte luidsprekerkabel mogelijk maakt en zorgt voor een eenvoudige plaatsing in Surround toepassingen.

Na het grote succes in Mastering Studio’s en andere State of The Art professionele toepassingen vinden de Lipinski Sound producten ook steeds vaker de weg naar de veeleisende Home Entertainment gebruiker. Voor zover bekend is Lipinski Sound Corporation de enige audiophile producent die professioneel zowel actief is op het vlak van 'recording arts' en engineering sciences' . Lipinski Sound streeft het doel na om zowel opname technieken als de reproductie van muziek naar een hoger niveau te brengen.

Op de EAS 2007 werd met groot succes de turn-key Lipinski HD Surround oplossing gepresenteerd met Sony BMG Blu-ray releases en de nieuwe Lipinski Records high-resolution opnames afgespeeld op Sony’s nieuwe topmodel de Sony BDP-S2000ES Blu-ray speler.

De drijvende kracht achter de producten is de oprichter Andrew Lipinski, een prominente in Europa opgeleide en in Amerika gestationeerde sound engineer / producer die wereldwijd actief is. Vele jaren voordat Lipinski Sound het levenslicht zag was Andrew's " "golden ear" talent de creatieve kracht achter vele Pro-Audio producten voor producenten zoals Telefunken USA en Mytek Digital. Ook heeft Andrew als consultant voor verscheidene High End audiophile bedrijven gefungeerd.

Omdat Lipinski slechts een klein aantal luidsprekers en versterkers kan produceren levert Lipinski Sound Corporation direct aan de eindgebruiker!.Elke luispreker en versterker wordt handgemaakt en moet voldoen aan de strikte eisen van Andrew Lipinski .

Alle Lipinski Sound Corporation Luidsprekers en versterkers worden geleverd met een ‘30 Days no questions asked return policy worldwide’. Alle Lipinski producten hebben een garantie termijn van 5 jaar.

Meer info www.lipinskisound.com.