Start

Lauten Audio FC-357 ST-221 en LT-381 mics


Lauten Audio, een maker van professionele microfoons, kondigt drie nieuwe microfoons aan op de 2008 Winter NAMM show: de LT-381, FC-357 en ST-221. De modellen vullen zowel elkaar als het eerste Lauten product, de Horizon tube microfoon aan.

FC-357: solid-state multi-pattern groot diafragma condensor mic

De FC-357 heeft class-A electronic aan boord, en een dual-diafragma capsule die in staat is omnidirectionele, cardioid en figure-8 polar patronen te registreren. Deze microfoon is gericht op wie een zeer cleane en natuurlijke sound reproductie verlangt.

ST-221 klein diafragma tube mic in stereo pair

De ST-221 is een klein diafragma tube mic die verpakt zal worden per paar. Deze microfoons beschikken over uitwisselbare cardioid en omnidirectional capsules, "military grade vacuum
tubes" en hoge resolutie electronica. De ST-221 combineert
de karakteristieken van een klein diafragma met de tube, zodat het een uitstekende keuze is voor het opnemen van instrumenten.

LT-381 groot dual-diafragma capsule

De langverwachte LT-381 heeft een nieuw ontworpen groot dual-diafragma capsule, een "military grade pentode input" en "triode output circuit", en variabele omni, cardioid en figure-8
polaire patronen. De LT-381 werd ontworpen als hoge-performantie vocal mic, die zeer volle en gedetailleerde opnamen produceert. Deze mic is een uitzonderlijk kunstwerkje op zich (zeggen ze) en ik denk dat dat voor de prijs ook wel zal gelden.

Deze mics zullen pas in het tweede kwartaal op de markt komen, en de prijs zal maar in maart bekend gemaakt worden, maar het lijkt aangewezen om al te beginnen sparen.

 

Lauten Audio kan je vinden op het web: www.lautenaudio.com