Start

KBC Anthem contest - laatste dagen

Nieuw event voor dj’s en producers: Play & Produce

Poppunt, aanspreekpunt voor muzikanten en dj’s organiseert al jarenlang met veel succes Muzikantendag: de hoogmis voor elke popper en rocker in Vlaanderen.

Met de steun van Win for Life gooien ze het dit jaar op 22 november over een andere boeg met Play & Produce, the must attend event for the electronic music scene.  

Dj’s, producers en muzikanten actief in dance, elektronica en urban kunnen een hele dag terecht in de Vooruit in Gent voor workshops, sofagesprekken, masterclasses en productdemo’s met nationale en internationale topdj’s en –producers.  

Opkomende dj’s en producers kunnen er professionele feedback krijgen op hun mixtapes en zelfgemaakte tracks, er zijn tal van wedstrijden waarmee ze cool stuff mee naar huis kunnen slepen, en er zijn tal van mogelijkheden om te socializen en te netwerken met collega-music freaks.  

De eerste namen van het programma van Play & Produce worden bekend gemaakt begin oktober.

 

Oproep KBC Anthem Contest: krijg je track op JIM en Studio Brussel

Poppunt roept opkomende producers, bands en muzikanten binnen dance, elektronica en urban op om een nummer in te zenden voor de KBC Anthem Contest.  Een professionele jury bestaande uit o.a. Luuk Cox (Shameboy), Ilse Liebens (JIM, Muziekodroom) en vertegenwoordigers van Studio Brussel, kiezen de beste track die onder andere gebruikt wordt in de spots op Studio Brussel en JIM: een ideale springplank voor opkomende producers en muzikanten met ambitie.  

Inschrijven voor de KBC Anthem Contest kan tot en met 30 september via www.playandproduce.be

PRAKTISCH

Play & Produce  - zaterdag 22 november -13h00 – 19h00 - Vooruit, Gent