Start

homerecording.be genomineerd voor site van het jaar verkiezing!

Laatste dagen om te stemmen! Het computermagazine Clickx heeft homerecording.be genomineerd in de prestigieuze "site van het jaar" verkiezing van 2007. Help ons: breng nu je stem uit op www.sitevanhetjaar.be, en je maakt kans een laptop of ander leuks te winnen. In elk geval is deze felbegeerde nominatie, of we nu een podiumplaats halen of niet, een prachtige beloning voor onze community. Champagne!

Je vindt ons in de kategorie Hobby en Vrije tijd, dus niet onder Muziek & film, zoals je misschien zou verwachten.

Stemmen gebeurt met een dubbel controlesysteem: dat wil zeggen dat je een werkend e-mailadres moet opgeven.

Hierbij roepen we je graag: stuur een mailtje naar je (muziekspelende) vriendenkring om ze uit te nodigen mee te stemmen!

 

Voor het eerst op homerecording.be terechtgekomen via de site van het jaar verkiezing?

Welkom! Je bent net gearriveerd bij de Nederlandstalige homerecording community: een brede groep muzikanten, geluidknutselaars en producers die passioneel met het opnemen en kreƫren van muziek bezig zijn. Hier wisselen ruim 3000 muziekfreaks ervaringen uit, bespreken ze mekaars werk, starten ze nieuwe samenwerkingen en vinden ze een uitlaatklep. Het resultaat van zulke huisvlijt kan je bijvoorbeeld horen op onze eerste compilatie-cd , die werk bevat van 18 homerecorders uit Vlaanderen en Nederland, mensen die met heel uiteenlopende genres muziek bezig zijn.

Interesse om te starten met homerecording maar je weet niet direkt hoe dat in z'n werk gaat? Lees het introductie-artikel: homerecording - hoe beginnen . Voor meer geavanceerde topics verwijzen we je graag naar het forum of de gids die we volop aan het uitwerken zijn.

Zin om lid te worden ? Het is volledig gratis, laat je toe om berichten te posten en levert je ook toegang tot de members only zone van het forum.

In elk geval vind je in het linkse menu de belangrijkste secties van homerecording.be terug. Snuffel eens rond, en als je een beetje overtuigd bent zoals wij dat zijn, overweeg dan om ons een stem te geven ;-)

Tot ziens!