Start

gratis homerecording beginnersbrochure (v1)

Antwerpen, 25 november 2007 - Homerecording.be bundelt basisinformatie in een gedrukte beginnersbrochure, waarmee startende homerecorders wegwijs worden gemaakt. Deze startbrochure werd voor het eerst -gratis- verdeeld op de Muziekinstrumentenbeurs van 25 november, maar zal in de toekomst ook in andere verdeelpunten beschikbaar komen.

Homerecording zit in de lift. Meer dan ooit bestaan er voor muzikanten en bands mogelijkheden om met betaalbare apparatuur zelf degelijke opnames te maken. Daar komt echter behoorlijk wat technische achtergrond bij kijken, en voor beginners is het vaak moeilijk daarin wegwijs te geraken. Homerecording.be wil daar verandering in brengen, door de belangrijkste informatie voor beginners te verzamelen in een gedrukte informatie-brochure, die gratis ter beschikking gesteld wordt via verschillende kanalen.

Deze beginnersbrochure bundelt de basisinformatie van de tutorial "homerecording: hoe beginnen", die door forumlid Pixie werd geschreven en die de basis vormt van een nieuwe online gids . De brochure werd geïllustreerd. Ze wordt uitgebracht in een handig A5 formaat en telt 24 bladzijden. Ze wordt gratis verdeeld via verschillende muziekzaken en muziekcentra.

Meer info over de beschikbaarheid en verdeelpunten van de brochure vind je op www.homerecording.be/startbrochure. Wie over een potentieel verdeelpunt beschikt waar beginnende homerecorders over de vloer komen, kan ons contacteren om een pakket bezorgd te krijgen. We zullen ons aanvankelijk beperken tot enkele verdeelpunten en later evalueren of dit project uit te breiden valt.

De brochure zal uitsluitend beschikbaar gesteld worden via erkende verdeelpunten, dus bestellen via de website is niet mogelijk.