Start

Digidesign Pro Tools Music Creation Studio / Personal Studio

Nog wat Digidesign / M-audio nieuws van de voorbije NAMM conferentie. Het gaat om twee paketten van Digidesign en M-audio producten: de Pro Tools Music Creation Studio en de Pro Tools Personal Studio. Beide bevatten al wat je nodig hebt om op te nemen, te editen en te mixen: een volledig Pro Tools systeem, een microfoon en een paar monitors.

De Pro Tools Music Creation Studio bundle bevat een Mbox 2 Factory systeem, dat bestaat uit de Mbox 2 audio interface en de Pro Tools LE 7.4 software. Er wordt ook nog een pak Digidesign en Bomb Factory plugins meegeleverd. Verder bestaat het pakket uit een M-Audio Nova large capsule cardioid microfoon, een M-Audio Axiom 25 USB MIDI controller keyboard en de M-Audio Studiophile AV40 desktop monitors. Tot slot krijg je er drie virtuele instrumenten bij uit de Digidesign A.I.R. groep: Structure™ LE, een geavanceerde sample player, Xpand!™, de sample-playback/synthesis workstation, en
Velvet™, de simulator voor vintage electrische pianos. Kabelsz om het systeem te verbinden zijn ook inbegrepen.

De Pro Tools Personal Studio bundle, bevat een Mbox 2 Mini audio interface en Pro Tools LE 7.4 software, een M-Audio Nova mic en Studiophile AV40 desktop monitors, plus Structure LE, de geavanceerde sample player, en Xpand!, de sample-playback/synthesis workstation plug in. Kabelsz zijn eveneens inbegrepen.

Beide systemen zouden beschikbaar zijn in het eerste kwartaal van 2008, met een richtprijs van $495 (USD) voor de Personal Studio en $895 (USD) voor de Music Creation Studio.