Start

Digidesign 003 Rack+ Factory

Digidesign heeft nog meer nieuws gemeld op de AES 2008 beurs. De 003 Rack+ factory. Vergelijk het met de 003 Rack, maar dan voorzien van acht mic preamps.

De 003 Rack+ heeft  in totaal 18 simultane kanalen I/O, meer dan welk Pro Tools LE systeem dan ook. Elk van de acht preamps beschikt over fantoomvoeding en 20 dB pads, hoge kwaliteits analoge high pass filters en frontpaneel trim controle. Voor instrumenten en live opname zijn er acht analoge DI/line inputs en outputs, waaronder één DI/line input vooraan voor snelle plug & play opnamen. Onder de digitale aansluitingen zitten acht kanalen optische ADAT en twee kanalen S/PDIF
digital I/O, en verder 16 kanalen MIDI I/O.

Via de voorbehouden studio monitor / control room outputs laten je toe twee sets speakers aan te sluiten, terwijl de twee gescheiden hoofdtelefoon kanalen handig zijn om de muzikanten een andere mix te geven dn de technieker. De 003 Rack+ Factory wodt geleverd met Pro Tools LE 7.4 software. Je krijgt er een voucher bij voor een gratis update naar Pro
Tools LE 8 wanneer die beschikbaar komt. De 003 Rack+ Factory wodt geleverd met ruim 80 professionele effecten en virtuele insrumenten, en biedt uiteraard ondersteuning voor tal van plugins en etenties geleverd doo andere fabrikanten.

De 003 Rack+ Factory is verkrijgbaar via pre-order aan een richtprijs van $1,695. De 003 Rack Factory richtprijs is verder verlaagd tot $1,495 ($200 minder dan voorheen).