Start

CEntrance AxePort USB Direct Box

CEntrance, vooral bekend als pro audio design consultancy bedrijf en maker van de USB mic preamp MicPort Pro kondigt een nieuw product aan: de AxePort Pro USB Direct Box, ideaal voor alle gitaristen en bassisten die thuis of onderweg willen opnemen - met een uitstekend geluid.

Het ding ziet er wat anders uit dan de typische direct box, met z'n buisvorm, maar biedt 24-bit/96kHz performantie in de vorm van een USB interface. De AxePort Pro laat opnemen met zowat alle bekende DAW systemen op Windows™, VP/Vista en Mac OSX™ toe: plug gewoon een 1/4-inch kabel van je (electrische of accoustische met pickup) gitaar of bas in de AxePort Pro en begin meteen met opnemen.

Voor muzikanten on the road zijn vooral het compacte formaat, stevige aluminium chassis en de USB voeding troeven. De AxePort Pro heeft dezelfde luide headphone preamp en input / output regeknoppen als de op XLR gerichte MicPort Pro.

De AxePort Pro wordt geleverd met Guitar Combos amp emulation software van Native Instruments, de CEntrance Universal Driver™,
een handige riemclip, 3 foot gitaarkabel, 6 foot USB kabel, en een draagzakje.

We vernemen ook dat de MicPort Pro, een USB mic preamp die elke mic transformeert tot USB mic met 24-bit/96kHz performantie, nu wereldwijd verkrijgbaar is. De MicPort Pro heeft 48V phantom voeding en zero latency monitoring, en leunt qua bouw nauw aan bij de AxePort Pro.