Start

Alesis iMultimix 16 USB Mixer

Alesis, 's werelds toonaangevende fabrikant van professionele audio-apparatuur en studio elektronica, kondigt aan dat haar iMultiMix 16 USB mixer met  direct-to-iPod-opname nu beschikbaar is.

 


iMultiMix 16 USB is het tweede toestel in een nieuwe klasse van de iPod mixers die begon met de populaire iMultiMix 8 USB. De iMultiMix 16 USB heeft een Universele Dock voor iPod waarmee opnames direct naar elke iPod Classic, 5e generatie (video) en 2e of 3e generatie iPod nano gemaakt kunnen worden. De mobiele opname-mixer heeft de iPod transport controls en een control wheel ingebouwd in de surface voor de volledige controle van de iPod terwijl deze is docked in de mixer. Voor cleane live-opnames van bijna alle performances, met inbegrip van home studio's, muzikanten, podcasters enz... De USB-verbinding biedt een gemakkelijke overdracht van tracks in iTunes aan bij het aansluiten op een computer. Bestanden die zijn opgenomen in de iPod zijn CD-kwaliteit, 16-bits, 44,1 kHz WAV-bestanden.

Mac en PC-opname technici kunnen de iMultiMix 16 USB aansluiten met behulp van USB voor "direct-to-computer recording". Naast haar computer connectiviteit, bied de iMultiMix 16 USB  acht analoge ingangen, 100 digitale 28-bit effecten, fantoomvoeding en twee schakelbare mic / line / gitaar ingangen.

Steinberg Cubase LE 4 en Ableton Live Lite 7 software zijn mee opgenomen, de voltooiing van het totale-Studio-pakket.

"IMultiMix 16 USB is uiterst veelzijdig", zei Jim Norman, Product Manager van Alesis.
"Je kunt elke bron in een studio, podium of repetitie-kamer opnemen, voeg de onboard effecten toe en vervolgens kan je de mix uitsturen naar PA, computer, hardware-recorder, iPod of combinaties daarvan."

iMultiMix 16 USB is beschikbaar bij pro audio en muziekinstrument handelaren. Het heeft een MSRP van $ 799,99 en een straatprijs van $ 599,99.

iPod, iTunes en Mac zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen.