Start

AKG Scholarship Of Sound 2010

AKG opent deuren voor jonge ambitieuze muzikanten met Scholarship Of Sound-wedstrijd
Aanstormend talent krijgt in Berlijn les van experts uit muziekindustrie

AKG biedt tien getalenteerde elektronische muziekproducers en -studenten uit heel Europa de exclusieve kans om deel te nemen aan de AKG Scholarship Of Sound. Deze zal in augustus 2010 plaatsvinden in de AKG Studio in Berlijn. Scholarship Of Sound wordt voor de eerste keer gehouden en biedt jonge mensen een unieke gelegenheid om samen te werken met gerespecteerde muziekproducers en professionals. Dit geeft talenten de mogelijkheid hun kennis te ontwikkelen op het gebied van geluid, muziekproductie en audiotechniek. Bovendien leert men hoe ze het beste een carriere kunnen opbouwen op basis van hun passie voor muziek.

De hoogwaardige, door AKG geproduceerde studio-, omroep- en live geluidsapparatuur wordt gebruikt door professionals uit de hele wereld. Het in 1947 opgerichte AKG is uitgegroeid tot een marktleider met als voornaamste productcategorieën microfoons, koptelefoons en draadloze audiosystemen. AKG heeft de Scholarship Of Sound opgezet om talentvolle jonge Europese artiesten en studenten te ondersteunen, door met hen de kennis van invloedrijke pioniers en vernieuwers uit de muziekindustrie te delen.

AKG heeft met grote zorg een getalenteerd team van succesvolle professionals met jarenlange ervaring bijeengebracht. De experts die hun kennis over de industrie gaan delen zijn onder andere DJ/producer Steffen Berkhahn (alias "Dixon") van Innervisions, de prominente technicus Stefan Betke van Scape Studios en Jon Berry, label manager voor het invloedrijke Kompakt Records. Zij zullen een week lang een groot aantal ervaringen en ideeën overbrengen aan het geselecteerde tiental. Daarnaast hebben de studenten de unieke gelegenheid om vragen te stellen, ideeën te presenteren en bovenal - te leren.

De uitverkoren tien finalisten ontvangen in het kader van de Scholarship
of Sound:

  • Retourtickets naar Berlijn
  • Accommodatie voor zeven nachten
  • AKG Sound experts studiesessies
  • Studiesessies met gerenommeerde audiotechnici
  • Mentorsessies met succesvolle DJ’s en producers

De deadline voor inzending is 20 juni 2010. Deelnemers moeten aangeven waarom zij een carrière nastreven in de geluidsindustrie en de uiteindelijke keus zal op deze argumentatie worden gebaseerd. Het betreft hier een unieke kans waar veel concurrenten uit heel Europa op af zullen komen. Potentiële deelnemers wordt daarom aangeraden hun aanmelding zo
snel mogelijk in te sturen.

Klik op de volgende link voor meer informatie en deelname:
http://www.scholarshipofsound.com/