Start

AKG Perception 820 Tube Microfoon

Op de Musik Messe voegde AKG nog een nieuwe telg toe aan de Perception reeks: de Perception 820 Tube. Eerdere leden in deze kwalitatieve maar betaalbare reeks zijn de P 120, P 170, P 220 en P 420. Elk van deze mics heeft een 20 dB attenuation pad en een low cut filter. Ze zijn geschikt voor een brede reeks toepassingen, inclusief vocalen, blazers, electrische gitaren en overheads.

De dual één-inch "true condenser" groot diafragma capsule biedt een helder en accuraat signaal dat perfect is voor vocalen, blazers, overheads en andere toepassingen. Het ECC 83 dual-triode tube circuit en de output transformer benadrukken even harmonischen voor een rijk, zacht en driedimensionaal geluid. Een elegante afstandsbediening laat je toe te schakelen tussen 9 verschillende pickup patronen, van omni-directioneel tot cardioid to figure eight. Hij controleert ook de schakelbare bass-cut filter en het attenuation pad. Een ground lift switch helpt je van brom af te geraken als dat nodig is.

De Perception 820 Tube wordt geleverd met een stevig metalen koffertje, een spider-achtige shockmount, een microfoonkabel en een afstandsbediening.