Start

Ableton Live VIP event

 Op 12 Juni aanstaande organiseren Ableton, in samenwerking met Media Satellite en de Rotterdamse Pop Academie het Ableton Live VIP Event.

Geniet van 'Very Important Projects' en ga naar workshops en showcases rond nieuwe technologieën en slimme manieren om Ableton Live als muziekproductie tool, in sound design, als live tool of voor DJ producers of audio visuele projecten te gebruiken.
Voor deze exclusieve Ableton Live VIP-dag zijn er maar 150 VIP badges beschikbaar.

De workshops over Ableton Live en Max for Live worden gegeven door:

André Ettema: Producer en sound designer voor Ableton en Junkie XL, over sound design en Ableton virtuele instrumenten.
Dieter Vandoren: Media Kunstenaar en performer TH Delft over Ableton Live en Max for Live voor kunst en soundscape installaties.
Estroe/Esther van Roozendaal: Producer en DJ over Dance producties.
Alvin Lewis: Gitarist van Zuco103 over het gebruik van Ableton Live bij gitaristen.
Steye: Producer, muzikant, audio visueel kunstenaar bij Pips:LAB
Martin Rascher: Keyboardspeler bij de Rob van de Wouw Band over het gebruik van Ableton op het podium.
en om de dag af te sluiten een muzikale finale van Rob van de Wouw (trompet) met nummers uit  zijn recentste CD 'Tunnelvision'.

Leer van de professionals, deel informatie en wordt geïnspireerd door andere Ableton gebruikers om nieuwe technieken en ideeën te gebruiken in je eigen producties. Ontmoet en praat met andere Ableton gebruikers in het Ableton Café en wissel informatie en muzikale ervaringen uit.
Naast een hoop workshops zijn er ook een aantal interactieve muziek en audiovisuele showcases uitgevoerd door Ableton Live en Max for Live gebruikers en studenten die hun meest recente Very Important Projects met je delen.

Het Ableton VIP Event is er voor elke muzikant: beginnelingen, professionele muzikanten/producers, studenten, gitaristen, vocalisten, DJ's, sound designers of audio visuele kunstenaars en vindt plaats in de Rotterdam Pop Academie ( Pieter de Hoochweg 125 3024 BG Rotterdam) op zaterdag 12 Juni 2010 van 12u00 tot 18u00.

Tickets kosten €10 per persoon en kunnen verkregen worden door een email te sturen naar info@media-satellite.nl voor de 31ste Mei (of totdat de maximum capaciteit van 150 beschikbare plaatsen bereikt is).