Start

Adverteren

Homerecording.be is de grootste Nederlandstalige audio recording en muziekproductie community op het net. Sinds het opstarten in 2003 registreerden meer dan 8000 leden zich, en genereerde de website ruim 10 miljoen pageviews (mei ’10), en de bezoekersaantallen blijven stijgen. Vrijwel alle bezoekers zijn afkomstig uit Vlaanderen en Nederland en op zoek naar specifieke muziekproductie gerelateerde informatie. Homerecording.be is voor wie diensten of producten aanbiedt in deze niche dan ook een heel interessant advertentieplatform.

Tutorials, overzichtsartikels en beginnersinfo

Vele muzikanten en aspirerende producers komen op de site terecht om alles te leren over muziekproductie: opnemen, mixen, masteren, studio-akoestiek maar ook promotie, reproductie en distributie. Zij worden voortgeholpen in de informatieve artikels, in de software sectie en in de online gids.

Een levendig forum

In de drukst bezochte sectie van de website worden dagdagelijks tips uitgewisseld en worden producties, technieken, materiaal en software besproken. Op elk moment van de dag (en ook 's nachts) zijn hier tientallen tot honderden homerecorders tegelijk actief.

De grootste community

Behalve een enorme informatiebron is homerecording.be vooral een community van mensen: artiesten die in Vlaanderen en Nederland creatief bezig zijn met muziek maken. Het is een netwerk dat dagelijks tot nieuwe samenwerkingen leidt, vaak in de vorm van boeiende en genre-overschrijdende projecten.

Het laatste nieuws

Komt er een nieuw apparaat of software op de markt, dan is de kans groot dat het nieuws  (in het Nederlands) eerst op homerecording.be te lezen is. Een team post voortdurend nieuws rond audio industrie en educatie in een overzichtelijke en geïllustreerde artikelvorm

Unieke projecten, ook in de "echte wereld"

Er worden geregeld nieuwe projecten gelanceerd.  Eerder werd bijvoorbeeld een unieke compilatie-cd uitgebracht met homestudio-producties van verschillende leden. Er worden geregeld speciale initiatieven gelanceerd, zoals mix challenges en samenwerkingsprojecten. Homerecording.be organiseert ook zelf een jaarlijkse meeting, en werkt actief mee aan bekende initiatieven zoals Muzikantendagen.

Feiten & cijfers
  • opgestart in 2003
  • meer dan 8.000 geregistreerde leden
  • ruim 350.000 pageviews per maand (excl. bots) van ca 50.000 unieke bezoekers (Google Analytics)
  • ruim 6.000 nieuwsbrief lezers
  • forum met > 140.000 berichten
  • honderden redactionele artikels
  • twee maal genomineerd voor prestigieuze Clickx Site van het Jaar Award (2005 & 2007).

 

De advertentieruimte op Homerecording.be wordt bewust beperkt en strikt voorbehouden aan relevante adverteerders. Aan hen biedt de website een zeer hoge zichtbaarheid op de meest bekeken secties, aan eerlijke voorwaarden. Maximale visibiliteit bij een zeer gericht doelpubliek dus.

Het aantal plaatsen is beperkt!

Wil u graag (vrijblijvend) meer weten over onze advertentievoorwaarden?

Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij zenden u dan onze advertentiefiche die alle informatie bevat rond de verschillende mogelijkheden, tarieven en condities.


Hartelijk dank voor uw interesse!