Start

About

Homerecording.be: een Nederlandstalig portaal voor al wat te maken heeft met thuisopnames.

Homerecording.be werd opgestart voor muzikanten die zelf knallende opnamen willen produceren. Dit initiatief gaat uit van én is bedoeld voor doe-het-zelf muzikanten in Vlaanderen en Nederland. Hier willen we info uitwisselen, een discussieforum bieden, links en downloads verspreiden en nieuws verzamelen. We nodigen je alvast uit om te registreren. Registratie is volledig gratis en zonder verplichtingen, en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld (privacy policy). Het geeft je een meer uitgebreide toegang tot de verschillende secties. Bovendien houden we je met een sporadische Email op de hoogte van belangrijke nieuwigheden op de site (als je dat wil). Je homerecording-gerelateerde vragen kan je steeds kwijt in het forum.

Over de inhoud

Alle inhoud van deze site is en blijft eigendom van de content providers, en mag nooit worden gepubliceerd of verspreid voor welk doel dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de administrator. De administrator en de content providers van deze site kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen die mogelijk voortvloeien uit het gebruik van de beschikbare informatie.

Wil je Homerecording.be steunen?

Dat kan op verschillende manieren. Door nieuwsitems toe te zenden hou je de site inhoudelijk mee op de been. Reklame voor ons maken mag natuurlijk ook: hoe meer bezoekers, hoe sneller deze community evolueert. Wil je een link zetten naar Homerecording.be vanop je eigen site, dan vind je alvast inspiratie in de pagina " een link leggen"

Colofon

Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer, beschikbaar gesteld door Applinet .