Start

Interessante aanbiedingen


Interessante én voor homerecorders voordelige aanbiedingen. Klik op een aanbieding om meer informatie te krijgen. Bij sommige aanbiedingen worden meerdere verkooppunten aangegeven: je kan dan altijd nog vergelijken.

TitelOmschrijvingAanbieding
Rolling Stone - R&R Magazine

Rolling Stone is al generaties lang het meest toonaangevende Rock & Roll magazine ter wereld en een puur cult-icoon. Rolling Stone Magazine gaat behalve over muziek ook over de celebrity cultuur, politiek en pop culture. Elke Rolling Stone editie staat boordevol met de beste muziekreviews, film en boek-besprekingen, allemaal geschreven in de typische van humor doorspekte en kritische huisstijl. Hou jezelf op de hoogte van wat er reilt en zeilt, over de nieuwste artiesten en de prestaties van de gevestigde waarden.

Maandblad: Gitarist

Het blad voor gitaristen en bassisten. Gitarist gaat over gitaarhelden, beschrijft de nieuwste trends in gitaren, bassen, versterkers, opname- en randapparatuur en biedt massa's workshops en speeltips. Via onderstaande aanbieding kan je stevige korting krijgen op een proefabonnement.

Zoom H2 en H4 compacte recorders

De Zoom H2 en H4 compacte recorders voorstellen op deze site is waarschijnlijk niet meer nodig. Ze zijn waanzinnig populair, vooral dan bij muzikanten die op zoek zijn naar een compacte box om, zonder rondzeulen met onhandige apparatuur, toch degelijke opnames te maken van jams, repetities en optredens. De ingebouwde stereo condensor mics maken dat erg gemakkelijk, en bovendien kan je op deze toestelletjes makkelijk twee externe microfoons aansluiten. Registreren gebeurt op Compact Flash geheugenkaartjes, dus de beperkingen van Minidisk zijn voor goed verleden tijd.

Maandblad: Interface

Interface is een maandelijks Nederlandstalig tijdschrift voor muzikanten en producers. Het heeft veel aandacht voor dj-gear, een uitstekende balans software-hardware en achtergrondartikelen die de lezer wegwijs maakt in de wereld van digitaal muziek maken en opnemen.

Edirol R-09

Een compacte recorder met ingebouwde stereo-condensator microfoon die in wave of mp3 opneemt op een SD-geheugenkaart.

Inhoud van de verpakking: R-09, USB-kabel (1m), adapter voor gebruik via het lichtnet, 64 mb SD-geheugenkaart, engelstalige documentatie (handleiding, praktische gids).

Je vindt er een complete review over op ons forum.

Bob Katz: 'Mastering Audio: The Art And the Science'

Deze bestseller van Bob Katz mag gerust als een standaardwerk rond masteringtechnieken beschouwd worden. Deze "Second Edition" bevat ongeveer 50% nieuwe content, werd herschreven en is nog gebruiksvriendelijker. Mastering Audio is bedoeld voor al wie z'n masterkunsten op digitale en analoge audio wil verbeteren: muzikanten, producers, A&R, mastering, recording en mixing ingenieurs. Het boek is gericht op alle niveau's, van student tot professioneel. Een must voor homerecorders die serieus bezig zijn.